SEGÍTSÉG A WORDLINX OLDALHOZ

 

WORDLINX

 

 

 

 

A Wordlinx a legrégebbi PTC oldal. 2003 óta működik panaszmentesen. A stratégiája nem változott az évek alatt. Hosszú távon talán a legjobb PTC befektetés. Stabilitását tekintve verhetetlen.

Bár semmi extrát nem látunk az oldalon, nincs Grid játék vagy videónézés, nem tudunk referáltakat bérelni és semmi olyat, ami mostanában menő a PTC oldalakon, a WordLinx mégis az élvonalban maradt, immár 10 éve. A titka a stabilitása mellett a direkt referáltakban rejlik. 10 szinten keresztül fizet minden referált kattintásáért 3%-ot. Amikor elérjük a kb. 40. referáltat, már szinte önmagától működik a rendszer és egyre sűrűbben jelennek meg újabb referáltak az accountunkban.

 

 A WordLinxet a friss PTC-sek nem nagyon ismerik és talán nincs is kedvük felregisztrálni, mert türelmetlenek. Azonban két-három hónap múlva észreveszik, hogy a WordLinx egy áldás. A második és mélyebb szinteken lévő referáltakért ugyanúgy megkapjuk a jutalékot, mintha az első szinten lennének. A pénzünk így exponenciálisan növekszik.

A reklámok természetesen itt sem ugrálnak ki a WordLinx keretéből. Ha valamelyik reklám mégis meg akarná tenni, akkor a reklám betöltése közben a böngészőnkben megjelenik egy kérdés, hogy valóban el akarjuk-e hagyni az oldalt. Erre a kérdésre válaszoljunk nemmel. Így megszelídíthetjük az erőszakos és utálatos adf.ly reklámokat is, és beszoríthatjuk a WordLinx keretébe. Amikor lemegy a reklám, és már elhagyhatjuk az oldalt, akkor hasonló kérdésre természetesen igennel válaszoljunk, ahogy már az internetet böngészve megszokhattuk.

A WordLinx kevés időt vesz el az életedből. Eleinte még nem látod az áldásait, de néhány hónap múlva stabil, fix pénzt hozhat neked. Ehhez elég annyi, hogy szerzel néhány referáltat magad alá. Minél több referáltad van, annál jobban fogsz keresni.

 

 

 

 

A WordLinxnél is van lehetőség prémiumcsomagok vásárlására. Egy évre $15-ért lehet vásárolni. A prémium tagság rengeteg előnnyel jár. Ezek közül az egyik a háromszoros referált jutalék, ami azt jelenti, hogy egy referált után 10% jutalék jár. Ez a lehetőség nagyon kedvező és ha valaki komolyan pénzt akar keresni a WordLinx-szel, akkor érdemes belevágni! A prémium tagság mellé jár még pluszban 3 db $0.01-es reklám naponta. És ha ez nem elég, mert még több pénzt akarunk a WordLinxtől kapni, lehet vásárolni egy ennél is durvább csomagot, havi $25-ért és miénk lehet a pénzzel folyó patak!