SEGÍTSÉG A PAID VERTS OLDALHOZ

 

PAID VERTS

 

 

 

 

A PaidVerts egy új formáját mutatja be a profitmegosztó oldalaknak. Gyakorlatilag úgy lehetne jellemezni, hogy ez egy profitmegosztó PTC oldal. Ugyanis lehetőség van akár ingyen is elkezdeni és a kapott hirdetéseket lekattintva gyűjteni a pénzt, de vásárolhatunk hirdetési csomagokat is, amiknek mindössze $1,05 az ára. A PaidVerts különlegessége abban rejlik, hogy itt a hirdetési csomagok után nem fizetnek automatikusan hozamot, hanem csak és kizárólag a kapott hirdetések megtekintésével lehet gyűjteni a pénzt. Viszont akik vásárolnak hirdetési csomagokat, azok természetesen sokkal több hirdetést kapnak, amelyek között akár több dollár értékű bónuszhirdetés is lehet.Pénzkeresés kizárólag a hirdetések megtekintésével lehetséges. Ahhoz, hogy a pénztadó bónuszhirdetéseket megnézhessük, először aktiválnunk kell a számlánkat. Ehhez bejelentkezés után kattintsunk a View Activation Ad gombra:

 


 

Ekkor megjelenik egy oldal, ahol 3 sor szöveg látható. Az első két sor szövegét egyesével ki kell másolni és beilleszteni az alattuk lévő ablakba, a 3. sor szövegét viszont be kell gépelni és utána megnyomni a Check captcha gombot. Ha mind a három piros kereszt zöld pipára vált, akkor vált zöldre alatta a Proceed Advertisers Website gomb, amivel megnézhetjük a hirdetést. A gépelésnél nem számít a kis és nagy betű, tehát nem kell átváltani:

 

 

 

 Miután megnéztük az aktiváláshoz szükséges hirdetést, attól kezdve kaphatunk olyan hirdetéseket is, amikért fizetnek. Annak érdekében, hogy minél több hirdetést kapjunk, úgynevezett bónusz hirdetés pontokat (bonus ad points) kell gyűjtenünk. Minél több bónuszpontot gyűjtünk, annál több és magasabb értékű hirdetést kapunk. Ahogy az a fenti képen látható, bónuszpontot már az aktiváló hirdetés megtekintésével is gyűjthetünk. Egy ilyen hirdetés megtekintése után 50 bónuszpont jár.

További lehetőség a bónuszpontok gyűjtésére, ha mi magunk is hirdetünk, vagyis vásárolunk hirdetési csomagot. Egy hirdetési csomag ára mindössze $1,05 és ezért kapunk 3100 bónuszpontot, 50 látogatót a hirdetni kívánt weboldalra, valamint 25 db 728×90 és 100 db 125×125 méretű banner megjelenítést.

Viszont a hirdetések megtekintésekor levonnak bizonyos mennyiségű bónuszpontot. Ha minden igaz, akkor a $0,005 értékű hirdetések után 10 pontot, az 1 centesért 20 pontot és így tovább.

A hirdetésekről azt kell tudni, hogy mindegyiknek van egy időkorlátja, ameddig megnézheted. Ez 18 óra a megjelenéstől számítva. Viszont az a hirdetés ami nálad megjelenik, az másnál nem, vagyis ezen a 18 órán belül bármikor megnézheted. Ha viszont letelik az idő (ezt minden hirdetésnél mutatja egy számláló), akkor a hirdetést elveszik tőled és odaadják másnak. Ha pedig teszem azt tudod, hogy nem fogsz tudni minden hirdetést megnézni, akkor a recycle gombra kattintva azonnal át is adhatod másnak.

 

 

 

Ezeket a visszaforgatott hirdetéseket viszont csak upgrade-elt tagok kaphatják meg. Az upgrade pedig nagyon olcsó, mindössze $0,05 Ezért a pénzért pedig azt garantálják, hogy minimum $1 értékben fogsz kapni ilyen visszaforgatott hirdetést. Upgrade-elni viszont csak akkor tudsz, ha már gyűjtöttél legalább 2500 bónuszpontot.Szóval gyakorlatilag érdemes legalább 1 hirdetési csomagot vásárolni, hogy maximálisan kihasználhasd a rendszert. Attól kezdve viszont ömleni fognak a hirdetések. Én csak próbaképpen vásároltam 1 ilyen csomagot és a 3. napra már tudtam a profitból venni újabb 3 csomagot, és a hirdetések azóta ömlenek. A 3. napon több mint 120 hirdetést kaptam és volt közöttük olyan, amiért $0,55-t fizettek, de sok $0,01 és $0,02 értékű is volt benne.Vásárlásra és kifizetésre a következő fizetési processzorok használhatók: Payza, PayPal, STP, EgoPay, PerfectMoney.

 

Az oldalműködéséhez video segítségek (FB-ról):

 

 

1

 

 

2