Oldal címe

DIGADZ

 

 

 

 

 

Nagy reményekre jogosító rev-share (hirdető-nyereségmegosztó) weboldal.

Hivatalos Indulás  2014. november 29. 18 órakor.

A tulaj eddigi weboldala (az AdBonuz) is remekül működik a mai napig.

Ne hagyd ki ezt az új lehetőséget!

150%-os nyereségrészesedés + magas jutalékok és bónuszok!

 

 

 

 

 

Négyféle kereseti lehetőség a DigAdz-al:

1. DigPoints (DigPontok): rendkívül fontos hogy minden nap minél több ponttal rendelkezz, ez határozza meg a napi bevételeidet! Pontokat szerezhetsz a hirdetésekre történő klikkelésekkel, hirdetési csomag rendelésekkel (visszaforgatással). Így minden elköltött dollárod + 50%-ot termel.

2. DigValue (DigÉrték): naponta megállapításra kerül a DigPontjaid alapján, amely minden hirdetés megtekintésével magasabbra nő. A pontszámod alapján a részedre kiosztott hirdetéseket 15 órán belül meg kell nézned, különben lejárnak.

3. DigBonuses (DigBónuszok): ha részesedni szeretnél a bónuszokból, akkor naponta 10 bónuszhirdetést meg kell nézned.

4. Ingyenesen is elkezdhető: az ingyenes tagoknak legalább napi 800 DigPontot össze kell gyűjteniük, hogy minősülhessenek a napi bevételre.

Az összes bevétel naponta szétosztásra kerül a tagok között a pontjaik alapján.Vacation Mode (pihenő üzemmód): lehetővé teszi, hogy ha nem klikkelsz naponta, a pontjaid akkor is megmaradjanak. De nem kapsz DigValue hirdetéseket, viszont a refjutalékok és a klikkbónuszok ugyanúgy járnak neked.
Az 1 dolláros hirdetési csomagok vásárlása után 10% jutalék jár neked és az alsó vonalad napi klikkelése után 5%! Ez megnyitja a korlátlan kereseti lehetőséget a számodra.
Fizetési procik:Ingyenesen is elkezdhető, de célszerű csomagokat venni, mert ez meglehetősen megpörgeti a napi bevételeket.

A DigAdz a már jól ismert és hónapok óta kiválóan működő PaidVerts egy kissé továbbfejlesztett változata.

Ajánlott stratégia: a lehetőségeidhez mérten tömd meg a belső egyenleget, és vásárolj minél több csomagot!
Klikkelj mindennap ezzel növelve a pontjaid!
Így folyamatosan egyre nagyobb értékű hirdetéseket kapsz naponta, ezáltal a bevételed is nő.
Figyelj arra, hogyha kikérsz akkor a pontod csökken, épp ezért itt a 75/25-öt célszerű betartani (a napi bevételeid 75%-át forgasd vissza, és a 25%-át kérd ki) így a pontszám növekedés folyamatosan fenntartható!
További segítség a DigAdz oldalhoz: