SEGÍTSÉG A CASHNHITS OLDALHOZ

 

CASHNHITS

 

  

A CashnHits 2009-ben indult, stabilan működik és megbízhatóan fizet. A CashnHits az egyik kedvencem oldalam. Jó pénzkereseti lehetőséget biztosít, de ha van valami hirdetni valód, a CashnHits a neked való oldal!


Miután regisztráltál a CashnHits-re, lépj be a fiókodba. Minden menüpontot tanulmányozz át! Megtalálsz mindent, amire szükséged lehet, hogy hatékonyan használhasd az oldalt.


ACCOUNT
Erre klikkelve a fiókod minden adata látható lesz. Mennyi az egyenlegeden levő pénz, mennyi hirdetési kredited van, mennyi refed van. Itt találod a meghívó linkjeidet és itt tudod a hirdetéseidet is működtetni.AUTO EARNNING SYSTEM
Itt nincs semmi dolgod, mint rákattintani a "Start surfing" feliratra. Utána előjön egy kis ablak, azon is a "Start surfing"  feliratra ke
ll kattintani. Készen is vagyunk. Most elindul egy Youtube videó egy külön ablakban, amit nem kell nézni, az is elég ha a háttérben fut. 


VIEW PTC ADS
Ebben a menüben találhatóak a sima reklámok. Rákattintasz, megvárod amíg a számláló lejár, majd rákattintasz a helyes számra. Utána az oldal újra betöltődik a számláló nélkül, amit azonnal be is zárhatsz.

Ebben a menüben található még a Youtube ads nevű kategória is. Ugyanaz vonatkozik rá, mint a többi hirdetésre.
Egy különbség van, hogy miután az ellenőrző képre kattintottál, egy Youtube videó töltődik be. Ezt bezárhatod azonnal.


CLICK EXCHANGE
Erre a menüre kattintva automatikusan elindulnak a reklámok. Ha egy reklámot végig néztél akkor automatikusan jön a következő. Az oldal sajátossága, hogy itt nem kapsz egy centet sem a reklámok után.
Minden rosszban van valami jó, 4-5 reklám megnézése után ajándékot kapsz. Egy nap 300 ilyen hirdetés is elérhető.
Egy hét alatt akár 10 000 Banner hirdetés is össze jöhet.