SEGÍTSÉG A BUXP OLDALHOZ

 

BUXP

 

 

 

 

A BuxP már 2008 óta online van. Azóta töreletlenül fejlődik és fizet a tagoknak.  
Az oldalon négy féle képpen kereshetünk pénzt: reklámok megnézésével, lekattintásával; YouTube videók nézésével; fizetett regisztrációval és saját referraltakkal.

A reklámok értékei $0,005 és $0,001 között van, látogatási időtartamuk 5-30 másodperc között van. A linkeket bejelentkezés után az Earn Money menün belül a Browse Website Ads menüpont alatt találjuk. 
Kizárólag 18 éven felülik számára van felnőtt kategória is, amit a számlanézetben tudunk be- illetve kikapcsolni.

 

FONTOS! Az utolsó linket ne kattintsd le, mert lenullázza a számládat! (Anti-Cheat Link DO NOT VISIT THIS LINK - This link will RESET your BALANCE to ZERO!)


A YouTube linkek értéke egyenként $0,001 és fél percig kell nyitva hagyni. Naponta kb. 35-40 szokott lenni. A videókat szintén az  Earn Money menüjén belül a Browse Videos menüponton belül találjuk. Szintén a négyzetek Visit feliratára kell kattintani. Ekkor felugrik egy ablak, majd automatikusan elindul a YouTube videó.


Fizetett regisztrációval úgy tudsz pénzt kereseni, ha követed a hirdető leírását. Ezek értéke néhány centtől több dollárig terjedhet. Ha megoldottad a leírás alapján a teendőket, akkor kattints a sor végén lévő Submit gombra. A pénzt akkor kapod meg a számládra, ha mindent jól csináltál. Ez a hirdetőtöl függ, akár több nap is lehet.


Negyedik lehetőség a saját referraltak szerzése vagy vétele. A reflinkedet a számlanézetben (My Account) a lap alján találod.

Vásárolni az oldalon PayPal vagy AlertPay segítségével tudsz.
Ehhez menj a menüsor Store menüpontjáran belül a Referrals menüre. 

A pénzt PayPal vagy AlertPay számlára kérheted ki.
Az oldal 6,99 dollártól fizet!