PAYPAL SZÁMLANYITÁS

 

 

 

 

 

PayPal egy elektronikus kereskedelmi cég, amely lehetővé teszi a pénzügyi tranzakciók kifizetését az Internet segítségével. A klasszikus papíralapú fizetési eszközök, mint például a csekk vagy az átutalási megbízás alternatívájaként jött létre. A PayPalt gyakran használják online ügyletekkel foglalkozó cégek valamint magánszemélyek, mivel e fizetési mód ingyenes, gyors és megbízható. 2002 októberében a PayPal az eBay teljesjogú tulajdona lett (potom 1,5 milliárd dollárért). A társaság székhelye San Jose, Kalifornia államban található.

 

Miért jó nekünk a PayPal?

 

A legtöbb PTC-BUX cég PayPal virtuális számlára fizet. PayPal számlát bárki könnyedén, ingyen létrehozhat. A PayPal egy biztonságos közvetítő az eladó és a vevő között. A PayPal bármilyen devizát képes kezelni, átváltani a bankinál némileg kedvezőbb árfolyamon.

 

 

 

 

Regisztráció:

 

Kattints a fenti Bannerre vagy IDE!


A bejövő oldalon kattints a "Sing Up" feliratra (a lap tetején, a menüsor első pontja), vagy a lap alján a sárga keretű "Sign Up Today!" feliratú gombra.

A három számla típus közül válasszd a legelsőt, a Peronsonal account-ot (személyes számla), válasszd ki a legördülő menüből az országot ahol élsz, és a Paypal oldalon használni kivánt nyelvet, majd nyomd a Continue gombot.
Következő oldalon meg kell adni pár adatot. Ahol zárójelbe az áll hogy optional, azt nem muszáj kitölteni.PayPal Account Owner Contact Information

First name: Kereszt neved
Last name: Vezeték neved
Address Line 1: Lakcímed
City: Város
State/Province/Region: Megye
Postal Code: Irányitó szám
Country of Citizenship: Az ország melynek állampolgára vagy
Home Telephone: Telefon szám. (Telefon számodat nemzetközi formátumban add meg. +36... A +36 és a többi szám közzé iktass egy szóközt)PayPal Account Login (az itt megadott adatokkal tudsz bejelentkezni a Paypal oldalra, és az itt megadott e-mail címet kell megadni, ha valahol kérik a Paypal e-mail címet).

Email Address: E-mail címed
Re-enter Email Address: E-mail címed még egyszer
Password: Jelszó
Retype password: Jelszavad újra.Password recovery

A két legördülő menüből válassz ki egy-egy kérdést és válaszolj rájuk. Ezekkel a titkos kérdésekkel-válaszokkal nyerheted vissza a jelszavadat ha netán elfelejtetted volna.Security Measures

Itt elolvashatod a müködési szabályzatot és feltételeket, majd lejjebb jelöld be a Yes-t, ha elfogadod azokat.

Alatta írd be az ellenörző kódot az üres mezőbe.

Végezettül az alul jobb oldalt található Sign Up gombra kattintva befejezted a regisztrációt.

Kiírja Email Confirmed
This is your primary email address (ez az elsődleges Paypal e-mail címed)

Nyisd meg az e-mail fiókodat, és a Paypal-tól kapott levélben található linkre kattintva hitelesited az e-mail címedet és aktiválod a Paypal számládat.

A következő oldalon a hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes, ezt nyugodtan átléphetjük a "CANCEL" gombra kattintással.
A hitelkártya adatokat később bármikor megadhatjuk, ha szükségünk lesz rá.

 

 

További segítség a PAYPAL számlához: ITT!