EGOPAY SZÁMLANYITÁS

 

Információ az oldalról (2015.01.13.):  Az EgoPay-nél komoly problémák vannak, ugyanis egyre több pénzváltó panaszkodik, hogy befagyasztották a számlájukat és nem teljesítik a kifizetéseket. Az EgoPay már nem támogat semmilyen kifizetési lehetőséget!

 

 

Az utóbbi időben sok változás volt az internetes bankoknál a különböző jogszabályváltozások miatt.
2012 Július 20-tól az eddig megszokott Payza számlánk internetes pénzkereső oldalakhoz már nem lesz használható. A legtöbb oldalon az EgoPay veszi át a Payza szerepét.

Érdemes minél többféle internetes bankszálára beregisztrálni. Ugyanis sok bonyodalmat meg tudunk spórolni egy adott weboldalhoz tartozó jó internetes bank megválasztásával.

Az EgoPay egyfajta elektronikus pénztárcaként működik, amit különböző elektronikus bankokkal lehet majd feltölteni. Az egyik ilyen a Payza is.

Ha még nem rendelkezel EgoPay számlával akkor azt a lenti leírás alapján könnyen megnyithatod.

 

Figyelem!
Az EGOPAY-es regisztrációt ugyan azzal az email címmel végezzük, mint amivel a Payza-ra is regisztráltunk. Ezzel a ki és a befizetések többsége különösebb beállítások és levelezések nélkül tudnak tovább folytatódni.


EgoPay fiók regisztrációjának menete:

1. Kattints a lenti regisztrációs bannerre!

  

 

2. Kattints a jobb felső sarokban lévő gombra!


3. A jobboldali listából válaszd ki az országodat!


4. Az Account type-nál kattints a Personal-ra!


5. Töltsd ki a kért mezőket a megfelelő adatokkal!


6. Jelöld be a Yes, I have read and agree to the following: felirat előtt található jelölődobozt!


7. Kattints az oldal alján található gombra!


8. Nézd meg az emailfiókodat és kattints a kapott emailben szereplő visszaigazoló linkre! A sikeres igazolás után az EgoPay beléptető oldalára kerülünk, ahol már be tudunk lépni az email cím és jelszó megadásával, majd kéri az ötjegyű PIN kódot is.

9. A sikeres belépés után még ki kell tölteni a Profilunkat.


Ezzel kész is az EgoPay fiókod!

 

 

Hogyan kell feltölteni az EgoPay elektronikus pénztárcát?

Bejelentkezés után a Deposit menüben ki kell választani ennek módját!
Jelenleg az egyetlen mód Payza egyenlegről feltölteni. Ez később bővülni fog.
Ez azt jelenti, hogy a Payza fiókra ezek után is szükség lesz, csak nem lehet azt közvetlenül használni az érintett internetes oldalakon!

 


Hogyan lehet pénzt kivenni az EgoPay segítségével?

Bejelentkezés után a Withdraw menüben kell kiválasztani ennek módját!
Jelenleg egyedül a Payza elektronikus bankra lehet kikérni a kívánt összeget.
Ennek lehetősége szintén bővülni fog.

 

 

Az EGOPAY bevezetésének előzménye:

2012. Júliusában a Payza egy olyan új szabályzatot léptetett érvénybe, amely megtiltja a Hyip oldalak számlanyitását és az arra történő be és kifizetéseket. Ezzel egyidőben kezdi meg működését az EGOPAY, amely szorosan együttműködik a Payza-val. (Egyes híresztelések szerint az EGOPAY internetes bankot is a Payza nyitotta!)
A Payza nem titkolt szándéka az volt ezzel a módosítással, hogy a bizonytalan Hyip oldalaktól és annak körülményes ügyleteitől megszabaduljon úgy, hogy a további befektetők tranzakciós költségeiből profitáljon az EGOPAY elindításával. Tehát azon befektetőknek, akik a Payzan keresztül indítottak egy-egy befektetést most szükségük lesz egy EGOPAY számlát nyitni, hogy az adott program további be, és kifizetéseit megkapják.

 

 

Az EGOPAY számla tulajdonságai:

Az EGOPAY számlánkat banki befizetéssel feltölteni nem lehetséges. Ha felszeretnénk az egyenlegünket tölteni, akkor azt Payza számlán keresztül tudjuk megtenni, illetve más exchange-pénzváltó oldalakon keresztül.
Az oldal EUR és USD pénznemeket tud kezelni. Ez természetesen a kifizetésekre is igaz.
EGOPAY számlánkról közvetlenül nem tudunk a hazai bankszámlánkra kifizetést igényelni, ehhez is szükségünk lesz Payza számlánkra.  Továbbá az EGOPAY oldalán nincs lehetőségünk egy-egy bedőlt Hyip oldal után "visszaigénylést" kezdeményezni.
Összegezve a Payza egy jó marketing munkával létrehozott egy olyan rendszert, amivel a nevük tiszta marad és bevételektől sem esnek el. Továbbá olyan tranzakciós díjakat kínál, amivel még nem biztos az, hogy érdemes más internetes pénztárcához regisztrálnunk.
Az EGOPAY természetesen a Payza-hoz hasonló stabilitással és biztonsággal üzemel. Ez nyilvánvalóan egy olyan szempont, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.
A regisztráció könnyen elvégezhető, a felhasználói felület pedig könnyen áttekinthető!


EGOPAY tranzakciós költségek:


Az EgoPay tranzakciós díja egyéni számlák esetén 2% + $0,25 .
Ebből most indulási kedvezményt adnak 3 hónapig, így csupán 1% + $0,25 a költség.


Számlánk direkt módon történő feltöltésére a Payza számlánkról közvetlenül (pénzváltó igénybevétele nélkül) befizethetünk egy csekély 3,9% + $0,59-os tranzakciónkénti költségért. Ez instant tranzakció, ami azt jelenti hogy azonnal átjön a pénz az Egopay-edre. 

A Payza számlánkra történő kifizetés (withdraw) pedig 2% költséggel jár. A tranzakció 48 óra maximum.

 

Vigyázat! A pénzküldés végleges és nem visszafordítható!


AZ EGOPAY SZÁMLANYITÁS INGYENES!