CÉG MARKETING

 
Teljesen ingyenesen elkezdhető lehetőséget
ajánlok a figyelmedbe!

Szeretnél könnyen sok pénzt keresni?

Kattints ide a további részletekért:

Nincs weboldalad, de azért érdekel a pénzkereset?
Megoldható!

Ha nincs saját weboldalad, akkor is tudsz minket hirdetni. Fórumok, levelezőlisták, startlap oldalak, ingyenes apróhirdetések... ezek a lehetőségek mind a rendelkezésedre állnak, ha hirdetnél minket.

Mi ekkor is nagyon szívesen fizetünk érte!
Kattints ide a további részletekért:

Van egy viszonylag nagy látogatottságú weboldalad, de nem találsz rá hirdetőt?
Most itt a lehetőség!
Mi hajlandóak vagyunk fizetni neked,
ha hirdetsz minket, méghozzá nem is keveset!

Hogyan is működik ez?

Amikor partneroldalunkká válsz, és elhelyezed a weboldaladon egy bannerünket, szöveges hirdetésünket, vagy elküldöd a regisztrált felhasználóidnak hírlevélben az oldalunk ismertetőjét, azonnal nyitunk neked egy számlát és jóváírunk rajta 2000 forint csatlakozási jutalékot!

Amikor partneroldalunkká válsz, kapsz tőlünk egy egyedi azonosítószámot is, ami alapján meg tudjuk állapítani, melyik látogató jött hozzánk a te weboldaladról.

Mindig, amikor valaki az oldaladon a hirdetésünkre kattint, egy program automatikusan levizsgálja (IP cím és cookie alapján), hogy járt-e már nálunk az illető az elmúlt egy hónapban. Ha még nem járt, ezt a látogatót a te weboldaladhoz kapcsolja az adatbázisunkban. Amikor a 20. ilyen új látogató megérkezik tőled az oldalunkra, további 500 forintot írunk neked jóvá, a 100. új látogatónál pedig további +1000 forintot!

Mindemellett, amikor egy ilyen látogató vásárol valamit nálunk, további jutalékokat fizetünk neked. Az eladott Professzionális Online Marketing Megoldásrendszer csomagok után 5000 forintot!

A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdetsz minket, minél több ember kattint rá nálad a hirdetésünkre, minél több potenciális vásárlót irányítasz hozzánk, annál több pénzt kapsz a hirdetésért!

(Persze ehhez tényleg az kell, hogy viszonylag jó látogatottságú honlapon reklámozz minket! Ha a weboldaladat csak kevesen látogatják, akkor válaszd inkább a linkcserét!)

Fizetni alapesetben 10.000 forintonként fizetünk neked, de ha olyan eredményesen hirdetsz minket, hogy már pár naponta összejön a 10.000 forint, akkor persze kérheted, hogy csak havonta, egy összegben fizessük ki az összegyűjtött jutalékodat.

Összegyűlt pénzedet banki átutalással, postai csekken vagy akár személyesen is ki tudjuk fizetni, ahogy neked jobban megfelel!