ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A PTC-BUX OLDALAKHOZ

 

 

 


A PTC (paid to click) és BUX oldalak azért fizetnek nekünk, hogy az általuk elhelyezett reklámokat megnézzük. Itt nem kötelező vennünk semmit, mindössze meg kell néznünk egy adott időtartamig az adott reklámot, és ezért kapjuk a pénzt. Többnyire centeket kapunk egy klikkünkért. Ez persze önmagában nem sok, de rengeteg ilyen oldal van. Így egész szép kis mellékjövedelmet tudunk magunknak termelni. Ha regisztrál alád valaki, (úgynevezett referal tagod lesz), akkor a refjeid kattintgatásai után is kapsz jutalékot.


Egyedül dolgozva napi 2-3 órával, több oldalon meg lehet keresni a havi 30-40 ezer forintot is. Referált tagokkal ez az összeg természetesen nőhet. Referáltak azok a személyek, akik általad regisztráltak a rendszerbe (utánuk is kapsz bonusz összeget).

 

 

 

 

A munka elkezdéséhez szükséged lesz egy PAYPAL, vagy ALERTPAY számlára. A ptc oldalak erre fogják utalni a pénzedet. A legtöbb oldal mindkettőre teljesít kifizetést. A számlák megnyitásához minden segítséget megtalálsz ezen a weboldalon. << Itt! >>


Fontos, hogy minden internet előfizetési helyről csak egy személy regisztrálhat. A duplán regisztráltakat a rendszer kitiltja! Akkor is probléma lehet ez, ha két számítógépről akarnak regisztrálni, de egy internet előfizetésről.


A honlapot igyekeztem könnyen kezelhetővé, átláthatóvá tenni.  A bannerekre kattintva eljutsz a weboldalakra, és egy rövid regisztrálás után már kezdődhet is a munka. << Itt >>


Ez elsősorban nem a meggazdagodásról szól, de napi pár óra munkával egész szép kis mellék keresetre lehet szert tenni. Még több segítséget találsz a munkához: << Itt >>És végül egy kis segítség azoknak, akiknek gondot jelent az idegen nyelv. Ha telepíted gépedre a Google-nak ezt az eszköztár funkcióját, akkor meg fog jelenni egy olyan menü, amiben a legtöbb idegen nyelvű honlapot magyarul fogod látni.

 

 

http://www.google.com/support/toolbar/bin/answer.py?answer=146786&ctx=mi&hl=hu