ADREWARD

 

 

Ingyenes a regisztráció?
Az adreward.net használata teljesen ingyenes, semmilyen költséggel nem jár!


Nem tudok regisztrálni. Mi lehet a baj?
Az adreward.net használatához Firefox, Chrome, vagy Opera böngésző használata javasolt. Az Internet Explorer - főleg régebbi verziói - használata esetén lehetnek megjelenítési hibák.


Mennyit nyerhetek?
Minden szponzorált üzenettel 1-1000 Ft közötti összeget nyerhetsz.


Mennyi a kifizetési limit?
A kifizetési limit jelenleg 15 000 Ft.


Hogyan kaphatom meg a nyereményemet?
PayPal segítségével, vagy banki átutalással.


Regisztráltam, de nem kapok leveleket. Miért?
Fontos, hogy nem minden levelet kap meg az összes felhasználó. Azonban, ha napok óta nem érkezett levél érdemes megnézni a SPAM (levélszemét, junk) mappákat is. Amennyiben a levelező tévesen ezekbe a mappákba helyezi az adreward.net-től érkező üzeneteket célszerű megjelölni, hogy ezek az üzenetek nem SPAM üzenetek. Így legközelebb már a Beérkezett üzenetek (INBOX) mappába érkezhet az üzenet.


Kaptam levelet, de nem írt jóvá nyereményt a rendszer. Miért?
Kétféle üzenetet kaphatsz. Szponzorált és rendszerüzenetet. A rendszerüzenetekben az oldal működésével kapcsolatos információkról tájékoztatunk. A szponzorált üzenetek hirdetések amelyekért nyereményt írunk jóvá.  
Fontos! A nyeremények jóváírásához be kell töltened az üzenetben található képeket és hivatkozásokat. Ezt sok levelező alapesetben blokkolja és megkérdezi a felhasználót, hogy betöltse-e a képeket. Amennyiben betöltöd az üzenetben található képeket, az üzenet láblécében láthatod, hogy mennyit nyertél az adott üzenettel.